03:18
ДПА (державна підсумкова атестація) 2014 початкові класи

ДПА (державна підсумкова атестація)

Державна підсумкова атестація (ДПА) проводиться у всіх школах відповідно до календарного плануванням. На проведення ДПА з кожного предмету відводиться 1 академічна година. Оскільки ДПА запроваджено для всієї середньої школи, а посібників, де є тести ДПА, знайти складно, пропонуємо вашій увазі короткий огляд того, що змогли знайти ми за темою «ДПА».

 

ДПА - це державна підсумкова атестація, яка проводиться у всіх загальноосвітніх закладах України. Залежно від класу, ДПА проводиться в різній формі і з різних предметів. 
Приміром, ДПА-2014 будуть здавати і учні 4 класу, і 5-9, і старшокласники. На кожний клас винесені різні предмети і тип атестації теж буде різним (тести ДПА, контрольні роботи, творчі завдання). 
Оскільки зараз дуже важко знайти і купити приклади тестів на ДПА з різних предметів, ми пошукали в мережі електронні варіанти посібників для школярів. Всі матеріали по ДПА, які нам вдалося знайти, розділені за класами. 
Зверніть увагу, що тести ДПА не по всіх предметах обов'язкові - є предмети, які даються на вибір учня. При цьому завжди є і обов'язкова атестація, наприклад ДПА з математики або атестація з мови та літератури. 

ДПА 4 клас: математика, українська мова та читання


У 4-х класах державна підсумкова атестація проводиться з 13 по 21 травня з української мови та читання, математики. 
У школах, де навчаються мовою національних меншин, також можуть включити в ДПА та атестацію з мови навчання. 

 

 
 
 
Категорія: ДПА 2014 початкові класи | Переглядів: 1300 | Додав: AllaM | Теги: ДПА (державна підсумкова атестація) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]