19:28
НАКАЗ.Про підготовку та проведення __________ канікул

НАКАЗ

__.__.20__

 

№__

Про підготовку та проведення __________ канікул

На виконання статті 16 Закону України «Про загальну середню освіту» від 13 травня 1999 p. № 651-XIV, листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Щодо організації навчально-виховного процесу у 2011/2012 навчальному році» від 21 липня 2011 р. № 1/9-556, наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Про Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України» від 31 жовтня 2011 р. № 1243, Плану роботи (назва навчального закладу) на ____ н. р., ухваленого рішенням педагогічної ради від __. 08.20__ р. №__, затвердженого наказом директора від __.08.20__ р.  та з метою організації змістовного дозвілля школярів, забезпечення безпечних умов перебування дітей у навчальному закладі та поза його межами під час __________ канікул

НАКАЗУЮ:

1. Провести __________ канікули у період з «__» ________ по «__» ________ 20__ р.

2. Заступнику директора з виховної роботи __________:

2.1. Забезпечити неухильне виконання педагогічним колективом, учнями школи Законів України «Про дорожній рух», «Про пожежну безпеку», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» в частині проведення роботи щодо запобігання дитячому травматизму.

2.2. Організувати та проконтролювати проведення в останній тиждень перед канікулами інструктажів учасників навчально-виховного процесу з питань безпеки життєдіяльності, класних батьківських зборів, роботу з учнями, батьками щодо організованого та безпечного проведення ___________ канікул.

2.3. До «__» ________ 20__ p. представити на затвердження план проведення виховних заходів на час ___________ канікул, в якому передбачити розділи з пізнавальної, оздоровчої, трудової, художньо-естетичної, спортивної, ігрової, культурної, рекреаційної та екологічної діяльності школярів.

2.4. До «__» ________ 20__ p. представити на затвердження графіки роботи гуртків, секцій, спортивної зали, бібліотеки.

2.5. До «__» ________ розробити план роботи з учнями, схильними до правопорушень, та їх батьками щодо організованого та безпечного проведення __________ канікул.

2.6. На протязі канікул надавати методичну допомогу класним керівникам, вихователям, учням, батькам під час підготовки та проведення виховних заходів, контролювати їх проведення відповідно до затвердженого плану.

3. Заступнику директора з навчальної роботи __________ :

3.1. У строк до «__» ________ скласти графік надання консультацій учителями-«предметниками» учням, які за результатами перевірки навчальних досягнень мають початковий (середній) рівні, та предметних консультацій обдарованим учнями та учням випускних класів.

3.2. Протягом канікул забезпечити участь школярів у __ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін у 20__-20__ н. р.

4. Заступнику директора з адміністративно-господарської роботи (завідуючому господарством) __________ :

4.1. До __.__.20__ р. перевірити технічний стан первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників), евакуаційних виходів, наявність схем евакуації, справність автоматичної пожежної сигналізації, електромережі.

4.2. Заборонити проведення вогневих, господарських, будівельно-монтажних і ремонтних робіт на території навчального закладу та у його приміщеннях під час проведення виховних заходів.

4.3. До __.__.20__ р. зачинити й опломбувати всі приміщення навчального закладу, що не будуть використовуватися під час канікул.

4.4. Не допускати перебування на території навчального закладу сторонніх осіб і автотранспорту під час канікул.

5. Для підтримки громадського порядку, унеможливлення доступу сторонніх осіб до приміщень навчального закладу під час проведення виховних заходів залучити працівників до чергування під час канікул:

— вчителя початкових класів __________ — на першому поверсі;

— вихователя групи продовженого дня __________ — на другому поверсі.

6. Педагогу-організатору школи __________ :

6.1. До початку канікул забезпечити активну участь учнівського парламенту в плануванні __________ канікул у школі.

6.2. До «__» ________ розмістити на дошці оголошень План проведення виховних заходів, графік роботи шкільних секцій, гуртків, спортивної зали, бібліотеки та інформацію про міські та районні заходи на час __________ канікул та довести їх до відома працівників навчального закладу, учнів та батьків.

6.3. Сприяти участі учнів школи у шкільних, районних конкурсах під час __________ канікул.

7. Голові методичного об'єднання класних керівників __________ проконтролювати налагодження співпраці класних керівників, учнів, батьків у реалізації річного плану роботи школи.

8. Класним керівникам:

8.1. До «__» ________ провести інструктажі учнів з питань дотримання правил безпеки життєдіяльності у навчальному закладі, поза його межами та у побуті.

8.2. Під час проведення екскурсійних поїздок забезпечити дотримання Рекомендацій щодо порядку організації екскурсійних поїздок організованих груп учнівської та студентської молоді (лист Міністерства освіти і науки України від 27 квітня 2010 р. № 1/9-289).

8.3. Активно залучати батьків до проведення спільної роботи з учнями під час канікул.

9. Практичному психологу __________ забезпечити проведення протягом канікул корекційно-відновлювальної індивідуальної роботи з учнями та їх батьками (за окремим графіком).

10. Керівникам гуртків та спортивних секцій забезпечити проведення роботи з гуртківцями за зміненим на час канікул графіком.

11. Бібліотекарю школи __________ спланувати підготовку та проведення заходів з відзначення __________.

12. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Директор                               підпис                           ініціали, прізвище

З наказом ознайомлені:

__.__.20__                    підписи

 

Категорія: Написання наказів | Переглядів: 1682 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про підготовку та проведення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]