19:19
НАКАЗ.Про результати розслідування нещасного випадку

Про результати розслідування нещасного випадку

______ року, під час великої перерви, учень __ класу _____, штовхаючись з однокласниками в коридорі навчального приміщення ___, одержав травму у вигляді перелому пальця руки і був направлений до районної лікарні.

На виконання наказу по школі від ______ року № __ було створено комісію по розслідуванню нещасного випадку.

У ході розслідування взяті пояснення потерпілого, свідків нещасного випадку, лікарняна довідка поліклінічного відділення ________ ЦРЛ про діагноз травми, перевірено роботу класного керівника __ класу _______ по застереженню дітей від нещасних випадків.

Розслідування нещасного випадку виявило наступне:

На початку навчального року класним керівником ____ класу ______ проведено цільовий інструктаж з учнями щодо застереженню від нещасних випадків, в т.ч. і щодо правил поводження на території школи. Потерпілий в день проведення вказаного інструктажу в школі був присутнім.

Нещасний випадок стався внаслідок порушення потерпілим правил поводження в навчальних приміщеннях, ігнорування ним правил поведінки.

Разом із тим, поява такого нещасного випадку свідчить не тільки про вину учня, але й про неналежну результативність, проведених класним керівником _________ профілактичних заходів. Однією з його причин нещасного випадку стала відсутність на той час в коридорі навчального приміщення _____ чергового вчителя ___________..

Виходячи з цього,

НАКАЗУЮ:

1.          Заходи щодо усунення наслідків нещасного випадку затвердити (додаток №1).

2.          Звернути увагу класного керівника ________ на необхідність підвищення ефективності профілактики нещасних випадків серед учнів.

3.          Учителю ________ вказати на неналежне виконання обов’язків чергового вчителя.

4.          Класним керівникам:

3.1.  Негайно провести класні учнівські збори, на яких розглянути питання застереження дітей від нещасних випадків та профілактики правопорушень.

3.2.  Проаналізувати проведені та заплановані виховні заходи з профілактики нещасних випадків серед школярів та внести необхідні зміни з метою поліпшення їх ефективності.

4.          Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

Директор школи _________

Категорія: Написання наказів | Переглядів: 4953 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про результати розслідування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]