23:48
НАКАЗ.Про стан гурткової роботи в школі

НАКАЗ

 

від «_______» 20__ року                                                               № __

Про стан гурткової роботи в школі

Відповідно до річного плану роботи школи, в період з «__» по «__» грудня цього року комісією, створеною наказом по школі від «__» за № __, у складі заступника директора школи з виховної роботи _____, педагога-організатора ____, практичного психолога _____, члена ради школи ____ та представника профспілкового комітету _____ вивчався стан гурткової роботи у навчальному закладі з метою оцінки її ефективності та впливу на розвиток творчого потенціалу учнів.

Перевірялися питання охоплення учнів школи гуртковою роботою, активність їх під час проведення занять, результативність роботи гуртків (проведення виставок, участь в оглядах, творчих звітах тощо.)

Під час перевірки членами комісії було двічі відвідано всі гурткові заняття, перевірено журнали, плани гурткових занять, проведено співбесіди із всіма керівниками гуртків та учнями.

У результаті перевірки з’ясовано, що найбільшою популярністю в учнів користуються спортивні секції з волейболу, футболу, загальної фізичної підготовки. У момент проведення занять були присутні 98 % складу учнів, зарахованих до гуртків. На спортивних секціях усі учні знаходилися у спортивній формі. Перевіряючими відзначено, що головною рисою занять в спортивних секціях є налаштованість учнів на роботу, вивчення нових прийомів. Заняття мають чітку структуру, методично грамотно побудовані.

Мають постійний склад та користуються популярністю вокальний гурток та шкільний хор (керівники ________).

Усі перелічені гуртки мають високі показники за підсумками районних та міських спортивних змагань, конкурсів-оглядів «Таланти твої, Україно!»

На  заняттях фотогуртка (керівник ______ ) під час перевірки були присутні тільки __ учнів. Керівник гуртка практично не веде журналу занять, план має формальний характер.

Бесіди з учителями-предметниками дозволяють зробити висновок, що учні, які займаються в музичних гуртках, значно легше засвоюють та краще знають курс літератури. А учні, які беруть участь в акціях шкільного музею партизанської слави (керівник ______), знають курс історії України значно краще своїх однокласників.

На підставі вищеозначеного

НАКАЗУЮ:

  1. Схвалити роботу керівників спортивних секцій, шкільного музею партизанської слави, вокального гуртка та шкільного хору __________.
  2. Звернутися до Ради школи з проханням знайти матеріальні можливості для створення туристсько-краєзнавчого гуртка з вивчення історії рідного краю.
  3.  Винести питання про роботу керівника фотогуртка ­­­______ на нараду при директору.
  4.  Заступнику директора школи з виховної роботи ________ спільно з учасниками перевірки та керівниками гуртків:
  1. До «__» грудня цього року узагальнити матеріали перевірки та обговорити на засіданні методичного об’єднання класних керівників.
  2. Посилити роботу із залучення до гуртків учнів, які знаходяться на внутрішкільному обліку.

4.3. Постійно залучати до гурткової роботи на безкоштовній основі представників громадсь­кості та батьків учнів.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора школи з виховної роботи _______.

 

Директор школи

 

Виконавець

 

З наказом ознайомлені

ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ http://kuncevo.ucoz.ru 

Категорія: Написання наказів | Переглядів: 5437 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про стан гурткової роботи в ш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]