09:56
НАКАЗ.Про стан виконання державних програм з базових дисциплін навчального плану школи

НАКАЗ

від _____ 20__ року

  1.  

 

Про стан виконання державних програм з базових дисциплін навчального плану школи

На виконання річного плану роботи школи у травні ___ року адміністрацією школи здійснювалась перевірка виконання державних програм з базових дисциплін інваріантної частини навчального плану та стан ведення шкільної документації. При цьому основна увага зверталася на послідовність вивчення навчального матеріалу, виконання обов'язкового мінімуму практичних, лабораторних та контрольних робіт, тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів та дотримання рекомендацій Міністерства освіти і науки України та вимог щодо ведення класних журналів і порядок запису навчальних занять.

Під час перевірки було встановлено, що всі програми, якими користуються вчителі, є у переліку програм і навчально-методичних посібників, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах з навчанням українською мовою у _______ навчальному році. Розбіжностей між кількістю проведених та запланованих уроків у календарних планах, складених на виконання державних програм з усіх предметів навчального плану, не виявлено. Кількість проведених лабораторних, практичних та контрольних робіт відповідає запланованій кількості у календарних планах та вимогам державних програм. Проводиться поточне та тематичне оцінювання навчальних досягнень учнів. З цілого ряду предметів розпочато підсумкове повторення вивченого матеріалу.

Проте, з ряду предметів були виявлення певні недоліки щодо ведення класних журналів. Деякі вчителі користуються коректором при виправленні помилок у класних журналах (________). Допущена помилка при нумерації уроків із зарубіжної літератури в 11 класі (вчитель _____). Недостатньо проводиться поточне оцінювання у 10-11 класах при проведенні уроків з хімії та біології (________). Не повністю у змісті уроку вказані теми з англійської мови у класному журналі 11 класу (вчитель _______).

Виходячи з цього,

НАКАЗУЮ:

  1. Учителям-предметникам, класним керівникам:
    1. до ____20__ року врахувати та ліквідувати вказані недоліки щодо ведення класних журналів;
    2. до ____20__ року забезпечити тематичне оцінювання навчальних досягнень учнів, відпрацювання при потребі лабораторних та практичних робіт учнями, які були відсутні на даних уроках;
    3. до ____20__ року провести оцінювання навчальних досягнень учнів за ІІ семестр та забезпечити виставлення річних оцінок ____20__ року.
  2. Заступнику директора школи з начальної роботи _____ забезпечити проведення навчальних екскурсій, навчальної практики та державної підсумкової атестації відповідно до нормативно-правових документів МОН України.
  3. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника директора школи з навчальної роботи ______.

 

 

 

Директор школи _______

 

 

 

ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ http://kuncevo.ucoz.ru

Категорія: Написання наказів | Переглядів: 1819 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про стан виконання державних | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]