19:26
НАКАЗ.Про стан виконання державних програм з базових дисциплін навчального плану школи за І семестр _______ н. р.

Про стан виконання державних програм з базових дисциплін навчального плану школи за І семестр _______ н. р.

На виконання річного плану роботи школи в грудні місяці _______ навчального року адміністрацією школи здійснювалась перевірка виконання державних програм з базових дисциплін за І семестр та стан ведення шкільної документації.

Під час перевірки основна увага зверталася на послідовність вивчення навчального матеріалу, дотримання кількості годин, передбачених навчальним планом, рекомендацій Міністерства освіти і науки України, виконання обов’язкового мінімуму практичних, лабораторних робіт та тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів за 12-бальною системою оцінювання.

Під час перевірки було встановлено, що з усіх предметів навчального плану у зв’язку з призупиненням занять на карантин, до календарних планів внесені зміни, спрямовані на виконання державних програм. Кількість проведених уроків, лабораторних, практичних та контрольних робіт відповідає запланованій у календарних планах.

Усі програми, якими користуються вчителі, є у переліку програм і навчально-методичних посібників, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах з навчанням українською мовою у _______ навчальному році.

З усіх предметів проводиться поточне оцінювання. Своєчасно здійснюється тематичне оцінювання. Зошити, в яких виконуються письмові роботи, ведуться та перевіряються відповідно до «Орієнтовних вимог до виконання письмових робіт і перевірки зошитів». Контрольні роботи з деяких предметів (математики, алгебри, геометрії, англійської мови, географії) проводяться в зошитах з друкованою основою, затверджених Міністерством освіти і науки України. Всі учні, які під час проведення лабораторних робіт були відсутні на даних уроках, даний вид роботи відпрацювали.

У ході перевірки ведення шкільної документації, було встановлено, що при оформленні класних журналів у школі вчителі дотримуються методичних рекомендацій щодо оцінювання навчальних досягнень учнів та оформлення класних журналів у загальноосвітніх навчальних закладах І-ІІІ ступенів. Відповідно до інструктивно-методичного листа МОН №1/9-396 від 12.06.2009 року «Особливості організації навчально-виховного процесу в початкових класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2009/2010 навчальному році» та рішення педагогічної ради №8 від 05.09.2009 року «Про форми оцінювання навчальних досягнень учнів 2 класу» оцінювання навчальних досягнень учнів 2 класу здійснюється за 12-бальною шкалою, розпочинаючи з ІІ семестру.

Виходячи з цього,

НАКАЗУЮ:

1.    Учителям-предметникам у II семестрі поточного навчального року вжити заходи спрямовані на виконання державних програм, дотримання кількості проведених уроків, лабораторних, практичних та контрольних робіт відповідно до навчальних планів.

2.    Заступнику директора школи з навчальної роботи _______ врахувати різну тривалість І та II семестрів (відповідно 15 і 19 навчальних тижнів) і до _______ року внести до розкладу уроків необхідні зміни та доповнення.

3.    Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора школи з навчальної роботи _______

 

 

 

 

 Директор школи                            М.І. Дашко

Категорія: Написання наказів | Переглядів: 3785 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про стан виконання державних | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]