10:00
НАКАЗ.Про стан виконання вимог Закону України «Про охорону праці»

НАКАЗ

від _________ року

  1.  

 

 

Про стан виконання вимог Закону України «Про охорону праці» в частині створення безпечних умов для учасників навчально-виховного процесу

Протягом _______ 20__ року адміністрацією школи перевірено стан виконання педагогічним колективом вимог Закону України «Про охорону праці», Положення про організацію роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і закладах освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України освіти і науки за № 563 від 01.08.2001 року щодо створення безпечних умов для учасників навчально-виховного процесу.

Під час перевірки виявлено, що педагогічним колективом на виконання вимог Закону «Про охорону праці», наказу по школі № __ від ______ року «Про стан дотримання техніки безпеки в школі» проведена певна робота по створенню безпечних умов для учасників навчально-виховного процесу.

Адміністрація школи щорічно проводить навчання педагогічних та технічних працівників із питань охорони праці. Підсумки навчання і наступного контролю знань працівників свідчать про задовільне опанування ними програми.

Розроблені і затверджені наказом по школі № __ від __.__.20__ року інструкції з охорони праці для працівників школи під час виконання посадових обов’язків, інструкції з охорони праці для працівників, які користуються технологічним обладнання тощо. Завідуючими кабінетами розроблені інструкції з охорони праці для учнів під час навчально-виховного процесу.

У кожному кабінеті оформлені куточки з техніки безпеки. Систематично проводяться інструктажі з техніки безпеки: ввідні, на робочому місці та перед виконанням практичних робіт.

До початку навчального року оформлені акти дозволу на початок занять у кабінетах фізики, інформатики, хімії, майстерні, спортивному залі, на спортивному майданчику, акти випробувань спортивного обладнання.

Своєчасно ремонтуються шкільні меблі. Біля електророзеток, станків, технологічного обладнання є попереджувальні надписи.

Як результат, – протягом минулого року в школі не було нещасних випадків під час проведення навчально-виховного процесу.

Разом з тим існуючі в школі інструкції з охорони праці не в повній мірі відповідають вимогам Положення про розробку інструкцій з охорони праці.

Виходячи з цього,

НАКАЗУЮ:

  1. Завідувачам кабінетами до ______:
    1. Привести всю документацію з охорони праці у відповідність до Закону України «Про охорону праці» (в редакції від 21.11.2002 року), «Положення про організацію роботи х охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і закладах освіти», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України освіти і науки за № 563 від 01.08.2001 року.
    2. Переоформити інструкції з охорони праці у навчальних кабінетах, майстерні, спортивному залі у відповідності до Положення про розробку інструкцій з охорони праці.
    3. Провести для учнів повторні інструктажі з техніки безпеки у навчальних кабінетах під час навчально-виховного процесу.
    4. Переоформити куточки з охорони праці.
  2. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора школи з навчальної роботи _________.

 

 

 

 

Директор школи __________

 

 

ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ http://kuncevo.ucoz.ru

 

 

Категорія: Написання наказів | Переглядів: 1936 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про стан виконання вимог Зако | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]