23:38
НАКАЗ.Про вимоги щодо зовнішнього вигляду учнів

НАКАЗ

від _______ 20__ року

__

 

Про вимоги щодо зовнішнього вигляду учнів

На виконання Указу Президента України від 12 червня 1996 р. № 417 (417/96) «Про шкільну форму для учнів середніх закладів освіти», Постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 1996 р. № 1004 «Про запровадження шкільної форми для учнів середніх закладів освіти», протокольного доручення наради директорів від 23.05.2008 р. «Про вимоги щодо зовнішнього вигляду учнів» адміністрацією школи проведено аналіз дотримання учнями вимог до зовнішнього вигляду.

Результати аналізу свідчать, що за останні роки дотримання учнями навчального закладу вимог до свого зовнішнього вигляду, особливо щодо обов’язковості шкільної форми суттєво погіршилося. Наприклад, у _____ навчальному році майже 78% школярів 1-11 класів носили шкільну форму. У поточному навчальному році ця цифра складає 42%, в тому числі серед учнів початкових класів – 100%, 5-9 класів – 27%, 10-11 класи – 6%. Незважаючи на певні об’єктивні обставини (шкільна форма для багатьох батьків сільського регіону є дорогою, естетичний вигляд і дизайн форми не відповідає сучасним вимогам тощо), головною причиною такого виконання Указу Президента України є недостатня вимогливість класних керівників до батьків та школярів щодо обов’язковості шкільної форми.

Виходячи з цього,

НАКАЗУЮ:

1.   Заступнику директора школи з виховної роботи ____________:

1.1.  Питання щодо вимог до зовнішнього вигляду учнів розглянути на чергових загальношкільних батьківських зборах;

1.2.  До __.__.20__ року підготувати клопотання до виконкому сільської ради, ради школи, спонсорських організацій щодо безплатного придбання шкільної форми для дітей-сиріт, дітей, які залишилися без піклування батьків, у тому числі тих, що перебувають під опікою громадян.

2.   Класним керівникам постійно у доступній формі проводити роз’яснюючи роботу серед учнів своїх класів та батьків щодо виконання Указу Президента України від 12 червня 1996 р. № 417 (417/96) «Про шкільну форму для учнів середніх закладів освіти», Постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 1996 р. № 1004 «Про запровадження шкільної форми для учнів середніх закладів освіти»

3.   Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

Директор школи                             М.І. Дашко

ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ http://kuncevo.ucoz.ru

Категорія: Написання наказів | Переглядів: 2289 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про вимоги щодо зовнішнього в | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]