19:57
НАКАЗ.Про встановлення протипожежного режиму в навчальному закладі

НАКАЗ

від _______ 20__ року

№ ___

Про встановлення протипожежного режиму в навчальному закладі

Відповідно до п. 3.15 Правил пожежної безпеки для закладів, установ і організацій системи освіти України затверджених 30.09.1998 №348/70 Міністерства освіти і науки і ГУДПО МВС України

НАКАЗУЮ

1. Встановити в навчальному закладі наступний протипожежний режим:

1.1. Заборонити куріння в усіх приміщеннях і на прилеглій території освітнього закладу.

1.2. Заборонити зберігання легкозаймистих і горючих рідин (фарб, лаків, розчинів та ін.) у приміщеннях навчального закладу, за винятком лабораторії кабінету хімії, де дозволяється зберігання в невеликих кількостях легкозаймистих і горючих рідин у переносному металічному ящику.

1.3. Заборонити спалювання сміття, сухої трави та опалого листя дерев на території  навчального закладу.

1.4. Щодня, після закінчення занять, проводити вологе прибирання тирси в майстерні та виносити горючі відходи на контейнерний майданчик в ящик для сміття.

1.5. У разі виникнення пожежі, негайно знеструмити електромережу будівлі навчального закладу, вимкнувши рубильник, який знаходиться в _____________ .

1.6. При проведенні тимчасових пожежонебезпечних робіт (електрозварювання, газозварювання тощо) вивести з будівлі учнів і вчителів, забезпечити місце для проведення цих робіт вогнегасниками, запасом води, піску, іншими первинними засобами пожежогасіння Після закінчення робіт ретельно оглянути місце їх проведення на предмет відсутності осередків загоряння.

1.7. Після робочого дня, перед закриттям приміщень, відключити всі електроприлади та вимкнути електроосвітлення.

1.8. При виникненні пожежі негайно повідомити про пожежу в найближчу пожежну частину, сповістити людей про пожежу та вивести їх з будівлі у відповідності до плану евакуації, використовуючи всі евакуаційні виходи, приступити до гасіння пожежі за допомогою первинних засобів пожежогасіння.

1.9. Відповідальному за пожежну безпеку __(прізвище, ім’я, по батькові, посада)__ протипожежний інструктаж проводити: вступний — при прийомі на роботу, повторний з усіма працівниками — не рідше одного разу на 6 місяців,

2. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на заступника директора школи _________________ .

Директор школи _____________

Ознайомлені __________

(Дата)

 

 

ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ http://kuncevo.ucoz.ru

Категорія: Написання наказів | Переглядів: 4449 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про встановлення протипожежно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]