23:32
НАКАЗ.Про забезпечення належних санітарно-гігієнічних норм у таборі з денним пере-буванням дітей

 

 

 

НАКАЗ

від 30 травня 2011 року

  1.  

 

Про забезпечення належних санітарно-гігієнічних норм у таборі з денним перебуванням дітей

Керуючись Державними санітарними правилами і нормами «Улаштування, утримання і організація режиму діяльності дитячих оздоровчих закладів», затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 26.04.1999 р. № 23, з метою якісної підготовки шкільного дитячого оздоровчого закладу до роботи і створення епідемічно безпечних, оптимальних умов оздоровлення дітей в період 2010/2011 н. р.

НАКАЗУЮ:

  1. Відповідальною особою за дотримання санітарно-гігієнічних умов у шкільному таборі з денним перебуванням дітей, організацію проведення обов’язкових дезинфікуючих заходів затвердити начальника табору ____________.
  2. Виділити окрему кімнату внутрішнього туалету приміщення дитячого оздоровчого закладу для підготовки дезинфікуючих розчинів, збереження миючих та дезінфікуючі засобів у промаркірованому посуді.
  3. Завідуючій господарством __________ до 02.06.2011 року забезпечити наявність окремого інвентарю для прибирання обіднього залу, виробничих, складських та побутових приміщень та їхнє окреме збереження в закритих, спеціально виділених шафах. Відра і ганчірки для миття підлоги, унітазів і раковин туалету повинні мати виразне червоне забарвлення і зберігатися безпосередньо при туалеті.
  4. Відповідальній особі за дотримання санітарно-гігієнічних умов у шкільному таборі з денним перебуванням дітей __________ спільно із завідуючою господарствои ________ забезпечити:
    1. Перед початком зміни проведення генерального прибирання їдальні, дезинфекцією, дератизацією приміщень.
    2. У м’ясному, рибному, овочевому цехах миття підлоги в міру забруднення, але не рідше 3-х разів за робочий день гарячою водою з додаванням 1-2% розчину кальцинованої соди або інших миючих засобів, а в кінці робочого дня 1%-ним розчином хлорного вапна; щоденне миття стін ганчіркою, змоченою в розчині кальцинованої соди.
    3. У вмивальні та вбиральні щоденне миття гарячою водою з використанням миючих засобів підлоги, стін, ручок дверей, а підлоги в залежності від забруднення протирання не менше трьох разів на день. Миття унітазів 2 рази на день водою з використанням миючих засобів при допомозі квачів та щіток; для видалення сечокислих солей — препарату «Санітарний» або 2% розчину соляної кислоти.
  5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

Директор школи                              М.І. Дашко

 

 
ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ http://kuncevo.ucoz.ru
Категорія: Написання наказів | Переглядів: 2423 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про забезпечення належних сан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]