10:03
НАКАЗ.Про стан роботи груп продовженого дня

Наказ

від __________ 20___ року                                                                   № __

 

Про стан роботи груп продовженого дня

 

Згідно з річним планом роботи школи на _______ н. р. була проведена перевірка роботи груп продовженого дня. У школі працює __ груп для учнів 1—4-х класів (вихователі ____________ )

На момент перевірки відвідування в групах становило: у 1-х класах — __ %, у 2—3-х — __ %.

Режим дня кожної групи розроблено на підставі Типового режиму дня з урахуванням вікових особливостей учнів, однак він не завжди виконується. Не витримується необхідний час для прогулянки на свіжому повітрі. Спортивні години нерідко замінюються прогулянкою, заняття за інтересами найчастіше проходять у формі бесіди.

Найбільше відповідає методичним вимогам самопідготовка в ГПД ___ класів. Самопідготовку уроків починають із важливих предметів. Вихователі керують роботою школярів, індивідуально працюють із найбільш слабкими дітьми або з тими, хто багато уроків пропустив через хворобу. У ГПД ___ класів в основному витримується нормативний час, що відводиться на виконання домашнього завдання.

Загальним недоліком у роботі всіх ГПД є те, що в ході самопідготовки недостатньо часу відводиться на виконання усних завдань, над якими доводиться працювати вдома. Це викликає незадоволення батьків.

У ході відвідування груп адміністрація перевірила якість виконання домашнього завдання. У більшості випадків учні виконали домашнє завдання на середньому й достатньому рівні. Мали місце й такі випадки, коли учень, витративши на виконання домашнього завдання деякий час, зробив його незадовільно. Це свідчить про відсутність системи в роботі вихователя, а також про те, що вихователі не розвивають у дітей навички самостійної роботи, не працюють над такими загальнонавчальними вміннями, як самоперевірка, робота в парах, самостійна робота тощо. Негативно впливає на якість роботи вихователя ГПД недостатній зв’язок його з вчителями початкових класів. Усі вищезазначені недоліки призвели до зменшення кількості вихованців у групі порівняно з початком навчального року.

Ураховуючи вищезазначене,

наказую:

1.           Визначити роботу вихователів задовільною (незадовільною).

2.           Вихователям ГПД:

2.1.  бездоганно виконувати режим дня згідно зі  санітарно-гігієнічними нормами;

2.2.  під час самопідготовки дотримуватися норм виконання домашнього завдання.

3.          Керівникові методичного об’єднання вихователів ГПД на практичному занятті відпрацювати методику роботи над розвитком загальнонавчальних умінь і навичок учнів.

4.          Заступникові директора з навчальної роботи ______ організувати протягом місяця взаємовідвідування вихователів ГПД і вчителів початкових класів.

5.          У ______ провести повторну перевірку роботи ГПД. Результати обговорити на нараді при директорові.

6.          Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника директора школи з навчальної роботи __________.

 

Директор школи

 

З наказом ознайомлені:

 ЗА МАТЕРІАЛАМИ САЙТУ http://kuncevo.ucoz.ru

Категорія: Написання наказів | Переглядів: 9189 | Додав: AllaM | Теги: НАКАЗ.Про стан роботи груп продовже | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]