Добавил: AllaM Дата: 04.08.2014, 19:04 Комментариев: 0 Просмотров: 2793
НАКАЗ.Про підготовку спортивних споруд та майданчику до роботи в осінньо-зимовому періоді

Про підготовку спортивних споруд та майданчику до роботи в осінньо-зимовому періоді

Відповідно  до Правил безпеки під час проведення занять з фізичної культури і спорту в загальноосвітніх навчальних закладах, затверджених                                       наказом Міністерства освіти і науки України від 01.06.2010 за № 521, зреєстрованих в Міністерстві юстиції України 9 серпня 2010 р. за № 651/17946, на виконання наказу відділу освіти № __ від ______ року «Про підготовку спортивних споруд та майданчиків до роботи в осінньо-зимовому періоді», з метою своєчасної та якісної підготовки спортивних споруд та майданчику до роботи в осінньо-зимовому періоді ______ н. р., ефективного їх використання та утримання в належному санітарно-те ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 04.08.2014, 19:02 Комментариев: 0 Просмотров: 2367
НАКАЗ.Про підсумки роботи школи у _____ н. р. та завдання педагогічного колективу на  н. р.

Про підсумки роботи школи у _____ н. р. та завдання педагогічного колективу на ______ н. р. щодо особистісно орієнтованого навчання та виховання учнів на основі психодіагностики

У ________ навчальному році робота шкільного колективу була спрямована на вирішення методичної проблеми: «Особистісно орієнтоване навчання та виховання на основі психодіагностики». З цією метою протягом року були проведені засідання психолого-педагогічного семінару, на яких розглядалися теоретичні та практичні аспекти формування в учнів механізму самоосвіти, самоствердження, самовдосконалення на основі результатів психодіагностики. Детально вивчалося та розглядалося на засіданні педагогічної ради питання охорони життя й здоров’я учнів, формування здоров’я-зберігаючих компетентностей школярів.

Особлива увага в школі приділялася інноваціям, що спрямовані на розвиток особистісно зорієнтованого навчання, впровадження комунікаційно-інформаційних технологій ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 04.08.2014, 18:58 Комментариев: 0 Просмотров: 1510
НАКАЗ.Про невідкладні заходи щодо безпечної поведінки для учнів навчального закладу

Про невідкладні заходи щодо безпечної поведінки для учнів навчального закладу

У зв’язку з настанням холодної погоди та утворення криги на річках, водоймищах, з метою запобігання нещасних випадків невиробничого травматизму учнів навчального закладу, відповідно до листа відділу освіти №_____ від ______ р. «Про невідкладні заходи щодо безпечної поведінки для учнів загальноосвітніх закладів»

НАКАЗУЮ:

1.  Учителю ОБЖ ____________, класним керівникам до ______ року організувати проведення роз’яснювальної роботи з учнями про правила поведінки біля водоймищ, річок, в лісі та інших місцях відпочинку в зимовий період у формі додаткового уроку за програмою та підручниками предмету «Основи безпеки життєдіяльності» та «Основи здоров’я».

2.  Класним керівникам до ________ року провести:

... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 04.08.2014, 18:57 Комментариев: 0 Просмотров: 2791
НАКАЗ.Про стан викладання та якість знань учнів з трудового навчання

Про стан викладання та якість знань учнів з трудового навчання

На виконання річного плану адміністрацією школи протягом листопада-грудня ______ року вивчався стан викладання та якість знань учнів з трудового навчання. У процесі вивчення було відвідані та проаналізовані 19 уроків учителя трудового навчання ______, перевірена вчительська документація, проведені контрольні директорські роботи у 5-9 класах.

Починаючи з 2005/2006 навчального року вивчення в школі предмета трудового навчання здійснюється за новою програмою для 12-річної школи. Провідним напрямком реалізації змісту даної програми згідно Державного стандарту освітньої галузі «Технологія» є проектно-технологічна діяльність, яка інтегрує всі види сучасної діяльності людини від появи творчого задуму до реалізації готового продукту. Саме тому протягом шести останніх років учитель трудового навчання ______ працює над розв’язанням дидактичної проблеми «Шляхи реалізації прое ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 04.08.2014, 18:55 Комментариев: 0 Просмотров: 7873
Наказ. Про стан викладання та рівень знань учнів з української мови у 5, 9, 11 класах

Про стан викладання та рівень знань

учнів з української мови у 5, 9, 11 класах

На виконання річного плану роботи школи адміністрацією школи за участю членів атестаційної комісії протягом листопада-грудня _____ року вивчався стан викладання та рівень знань учнів з української мови у 5, 9, 11 класах (учитель _______). З цією метою були відвідані уроки у цих класах, окремі позакласні заходи, проведено аналіз успішності учнів та ступень оволодіння ними практичними навичками. У результаті виявлено наступне:

Учитель _______ працює над проблемою «Комунікативно-діяльнісний підхід до вивчення рідної мови на основі вчительської психодіагностики», спираючись на шкільну методичну проблему «Підвищення ефективності навчально-виховного процесу на основі вчительської психодіагностики».

У ході її реалізації вона виховує в учнів бажання, а потім і потребу вчитися, зокрема вивчати українську мову та літературу. З ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 04.08.2014, 18:53 Комментариев: 0 Просмотров: 1486
Про забезпечення відповідних умов навчання, виховання й режиму харчування учнів 1—11-х класів у _____ н. р.

Про забезпечення відповідних умов навчання,

виховання й режиму харчування учнів

1—11-х класів у _____ н. р.

На виконання законів України «Про охорону дитинства», «Про освіту», постанов Кабінету Міністрів України від 19.06.02 № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» і від 22.11.04 № 1591 «Про затвердження норм харчування в навчальних та оздоровчих закладах», спільного наказу Міністерства освіти і науки України й Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.06 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах»

НАКАЗУЮ:

1.  Заступнику директора школи з навчальної роботи _____, завідуючій господарством школи _____ під час підготовки приміщень і обладна ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 04.08.2014, 18:43 Комментариев: 0 Просмотров: 7753
Про стан роботи з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії під час навчально-виховного процесу в школі

Про стан роботи з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії під час навчально-виховного процесу в школі та виконання наказів із цих питань

Робота педагогічного колективу школи з охорони праці організована згідно із Законом України «Про охорону праці» та Положенням «Про організацію роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і закладах освіти», затверджених наказом Міністерства освіти і науки України № 563 від 01.08.2001 року.

Стан роботи з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії під час навчально-виховного процесу в школі знаходиться під щоденним контролем адміністрації школи.

На початок ______ навчального року були оформлені всі необхідні акти-дозволи на проведення навчальних занять у кабінетах і шкільних приміщеннях підвищеної небезпеки, дозвіл СЕС на експлуатацію харчоблоку, акт санітарно-технічного стану школи.

На засіданні педради (протокол № __, від ___ ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 04.08.2014, 18:40 Комментариев: 0 Просмотров: 1734
Про відсторонення від навчання

Про відсторонення від навчання

На виконання ст.27 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», подання ________________ райсанепідемстанції від __________ року за № _____ про відсторонення від роботи або іншої діяльності

НАКАЗУЮ:

1.  Відсторонити від навчання _____________, учня __ класу, через відмову батьків від чергових щеплень дитини згідно з календарем щеплень проти дифтерії, правцю, поліомієліту у 14 років.

Відстороненим вважати з __________ року до проведення щеплень згідно календаря щеплень.

2.  Класному керівнику __ класу ______ довести зміст даного наказу до відому батьків учня.

3.  Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора школи з навчальної роботи __________

 

 

 

... Читати далі »

« 1 2 ... 7 8 9