Добавил: AllaM Дата: 06.08.2014, 09:56 Комментариев: 0 Просмотров: 1823
НАКАЗ.Про стан виконання державних програм з базових дисциплін навчального плану школи

НАКАЗ

від _____ 20__ року

  1.  

 

Про стан виконання державних програм з базових дисциплін навчального плану школи

На виконання річного плану роботи школи у травні ___ року адміністрацією школи здійснювалась перевірка виконання державних програм з базових дисциплін інваріантної частини навчального плану та стан ведення шкільної документації. При цьому основна увага зверталася на послідовність вивчення навчального матеріалу, виконання обов'язкового мінімуму практичних, лабораторних та контрольних робіт, тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів та дотримання рекомендацій Міністерства освіти і науки України та вимог щодо ведення класних журналів і порядок запису навч ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 06.08.2014, 09:55 Комментариев: 0 Просмотров: 2924
НАКАЗ.Про стан викладання та рівень знань учнів з основ безпеки життєдіяльності

НАКАЗ

від _____ 20__ року

  1.  

 

Про стан викладання та рівень знань учнів з основ безпеки життєдіяльності

На виконання рішення колегії відділу освіти (протокол від ____20__ року № __) адміністрацією школи вивчався стан викладання та рівень знань учнів з ОБЖ. У ході вивчення відвідувалися уроки з ОБЖ, проводилися контрольні зрізи знань учнів 7, 8, 9 класів, вивчалася відповідна документація. Вивчення показало, що предмет «Основи безпеки життєдіяльності» викладається за рахунок інваріантної складової навчального плану за програмами «Основи безпеки життєдіяльності, 1-11 класи», затвердженими Міністерством освіти і науки України в ____ році.

Ана ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 05.08.2014, 23:54 Комментариев: 0 Просмотров: 4117
НАКАЗ.Про підсумки методичної роботи у ______ навчальному році

НАКАЗ

від __ червня 20__ року

  1.  

 

Про підсумки методичної роботи у ______ навчальному році

Протягом _______ навчального року робота педагогічного колективу була спрямована на розв’язання науково-методичної проблеми: «Особистісно орієнтоване навчання та виховання на основі результатів психодіагностики». З метою вирішення даної проблеми протягом року були проведені засідання психолого-педагогічного семінару, на яких вивчалися теоретичні та практичні аспекти формування та розвитку в учнів творчих здібностей на основі результатів психодіагностики. Були розроблені методичні рекомендації щодо формування та розвитку в учнів творчих здібностей, якими учителі пост ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 05.08.2014, 23:52 Комментариев: 0 Просмотров: 3818
НАКАЗ.Про стан роботи педагогічного колективу щодо запобігання неуспішності школярів

НАКАЗ

від ______ 20__ року

  1.  

 

Про стан роботи педагогічного колективу щодо запобігання неуспішності школярів

Протягом І семестру _____ навчального року педагогічний колектив школи працював над вирішенням дидактичної проблеми запобігання неуспішності дітей. З цією метою у жовтні місяці було проведено засідання психолого-педагогічного семінару «Як запобігти низькій успішності учнів?». Психологом школи _______ було проведено психодіагностику низької успішності дітей у навчанні, визначено рівні розумового розвитку, типи темпераменту, рівні розвитку концентрації уваги та короткочасної пам’яті, проведено діагностування індивідуальних показників навчальної моти ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 05.08.2014, 23:50 Комментариев: 0 Просмотров: 3250
НАКАЗ.Про стан викладання та рівень знань учнів з фізкультури

НАКАЗ

від ______ 20__ року

  1.  

 

Про стан викладання та рівень знань

учнів з фізкультури

На виконання річного плану роботи школи протягом лютого-березня поточного навчального року адміністрацією школи за участю членів атестаційної комісії здійснювалась перевірка стану викладання та рівня знань учнів 5, 9, 11 класів з фізкультури (вчитель ______).

Під час перевірки відвідувалися окремі уроки, проводився тематичний зріз знань, умінь і навичок учнів, аналізувався стан позакласної роботи з предмета, вивчалася вчительська документація. Учителем _____ проведено відкритий урок з фізкультури у 5 класі з теми «Гімнастика& ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 05.08.2014, 23:48 Комментариев: 0 Просмотров: 5456
НАКАЗ.Про стан гурткової роботи в школі

НАКАЗ

 

від «_______» 20__ року                                                               № __

Про стан гурткової роботи в школі

Відповідно до річного плану роботи школи, в період з «__» по «__» грудня цього року комісією, створеною наказом по школі від «__» за № __, у складі заступника директора школи з виховної роботи _____, педагога-організатора ____, практичного психолога _____, члена ради школи ____ та представника профспілкового комітету _____ вивчався стан гурткової роботи у навчальному закладі з метою оцінки її ефективност ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 05.08.2014, 23:47 Комментариев: 0 Просмотров: 1590
НАКАЗ.Про результати атестації бібліотекаря

НАКАЗ

від _____ 20__                                                                          № __

 

 

Про результати атестації бібліотекаря ______

 

Відповідно до підпункту 5.1 Положення про проведення атестації працівників підпри­ємств, установ, організацій та закладів галузі культури, затвердженого наказом Міністерства культури і туризму України від 16.07.2007 № 44 та керуючись рішенням атестаційної комісії при школі з атестації бібліотекаря ______, протокол від ____ 20__ № __

НАКАЗУЮ:

1. Затве ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 05.08.2014, 23:46 Комментариев: 0 Просмотров: 2914
НАКАЗ.Про проведення підсумкових контрольних робіт

НАКАЗ

від 10 квітня 2011 року

  1.  

 

Про проведення підсумкових контрольних робіт
Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 04.03.2011 р. № 1/9-151 «Про проведення підсумкових контрольних робіт», з метою визначення рівня засвоєння учнями школи навчального матеріалу, передбаченого Державним стандартом базової загальної середньої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 24 від 14 січня 2004 р., та якісної підготовки проекту нового Державного стандарту змісту освіти у 5-8 класах

НАКАЗУЮ:

  1. Провести у 2010/2011 навчальному році підсумкові контрольні роботи у 5-8 класах з української ... Читати далі »
Добавил: AllaM Дата: 05.08.2014, 23:43 Комментариев: 0 Просмотров: 2287
НАКАЗ.Про проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності

НАКАЗ

від __ травня 20__ року

__

 

Про проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності

Діти потрапляють у складні та небезпечні для життя ситуації через незнання чи нехтування елементарними правилами безпеки.

Загроза травмування та загибелі дітей існує у побуті, а саме: при виникненні пожежі в квартирі, при виявленні запаху газу, на водних об’єктах, під час необережного поводження з вогнем, пустощів з вибухонебезпечними предметами, токсичними речовинами найчастіше виникає під час літніх канікул.

На виконання Законів України «Про охорону праці», «Про правові засади цивільного захисту», «Про пожежну безпеку», «Про з ... Читати далі »

Добавил: AllaM Дата: 05.08.2014, 23:41 Комментариев: 0 Просмотров: 1608
НАКАЗ.Про стан роботи педагогічного колективу з питань  впровадження особистісно зорієнтованого навчання

НАКАЗ

від ______ 20__ року

__

 

Про стан роботи педагогічного колективу з питань  впровадження особистісно зорієнтованого навчання з урахуванням результатів психодіагностики

Відповідно до річного плану роботи школи у листопаді-грудні 20__ року членами робочої групи по підготовці до педради вивчався стан роботи педагогічного колективу з питань щодо планування і впровадження особистісно зорієнтованого уроку.

Аналіз зібраних матеріалів свідчить про те, що вчителями школи протягом І семестру була проведена певна робота в цьому напрямку. Зокрема, теоретичні аспекти даного питання розглядалися на засіданні психолого-педагогічного семінару. Психологом школи _______ було про ... Читати далі »

« 1 2 3 4 ... 8 9 »